Old Billiard Room comes back to life!

Daylight now floods, just as it used to, through large Victorian windows into the magnificent huge Old Billiard room above the ticket hall at Peckham Rye station. This is the successful result of collaboration between The Peckham Society, Rye Lane & Station Action Group, Southwark Council, Southern Rail and Network Rail. The Peckham Society have now proposed the next stage – to restore the wooden floor and make the room fit for community and public use again. This is a significant contribution to the transformation of central Rye Lane (see here).                                                 

Read more here and here.

One Reply to “Old Billiard Room comes back to life!”

  1. This work on the widows is just beginning of the campaign to open up the Victorain interiors of the Peckham Rye Station. The secret jewel in our station is this fine marble and cast iron staircase in the South ‘wing’ leading from the ground to the first floor. The ornate iron balusters are highly original, like a Renaissace or Art Nouveau version of the celebrated staircase balusters at the Midland Hotel at St. Pancras Station – perhaps finer!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *