Transforming Central Rye Lane

In 2008 the Council published an inspiring report on the business case for change at Peckham Rye Station. This would see over several years, the original square in front of the station restored and opened up, and the land between the railway lines on both sides of Rye Lane transformed into spaces for creative enterprises. Over the last few years, ideas have also been evolving for the development of the emerging Copeland Cultural Quarter on the other side of Rye Lane, right alongside the railway line. This site has already been meeting some of the increasing need for flexible spaces for creative and cultural enterprises, and fits exactly with the new plans for the station transformation. See how the two masterplans could come together to transform Central Rye Lane. Read more…

One Reply to “Transforming Central Rye Lane”

Leave a Reply

Your email address will not be published.